2386022331 Μακεδονομάχων 12, Αμύνταιο psistakos@gmail.com

Παντελής Σιστάκος
Διακοσμητής - Interior Design - 3D Visualization - Lighting - Landscape Design - Αμύνταιο Φλώρινα


Με έδρα τον εμβληματικό τόπο του Αμυνταίου στη Φλώρινα, η επιχείρηση του Παντελή Σιστάκου Διακοσμητή - Designer εκτοξεύει τον κόσμο του Interior Design προς νέα επίπεδα και προσδίδει μια μοναδική πνοή σε κάθε χώρο που αγγίζει. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του design, ο Παντελής Σιστάκος και η ομάδα του συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με τις δημιουργίες τους που αποπνέουν καινοτομία, λειτουργικότητα και αισθητική. Η ποικιλία των τομέων στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι εντυπωσιακή. Από το Interior Design και την 3D Visualization μέχρι το Lighting και το Landscape Design, κάθε τομή αποτελεί πλούτο γνώσεων και δεξιοτήτων που συνδυάζονται για τη δημιουργία ενός απόλυτα εναρμονισμένου περιβάλλοντος.

Ο Παντελής Σιστάκος και η ομάδα του αναλαμβάνουν την κατασκευή έργων ανάμεσα σε μικρές και μεγάλες κλίμακες, εκτελώντας προκλήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Κάθε project είναι μια αναπτυσσόμενη ιστορία, όπου το όραμα του πελάτη και η λειτουργικότητα του χώρου συνυπάρχουν με το ξεχωριστό design.

 

Interior Design

Interior Design

Οι χώροι που σχεδιάζει ο Παντελής Σιστάκος αντικατοπτρίζουν την κορυφαία του αίσθηση για την αρμονία και την ευεξία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
AKADHMIA Έδεσσα
GRAND HOTEL PALACE  Θεσσαλονίκη
SOCIAL Αμύνταιο
3D Visualization

3D Visualization

Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στους πελάτες να δουν προεπισκοπήσεις του πώς θα μοιάζει ο χώρος τους πριν καν ξεκινήσει η εργασία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Lighting

Lighting

Ο φωτισμός δεν είναι απλά μέσο για να φωτίσουμε έναν χώρο. Είναι η κλειδαριά που ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο αισθητικής και ατμόσφαιρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Landscape Design

Landscape Design

Το Landscape Design αποτελεί μια τέχνη που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με την αρχιτεκτονική αισθητική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατασκευή έργων

Κατασκευή έργων

Η συνεργασία της εταιρείας με αρχιτέκτονες και μηχανικούς αποτελεί το κλειδί για την υλοποίηση των μεγάλων σχεδίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ