2386022331 Μακεδονομάχων 12, Αμύνταιο psistakos@gmail.com
hero image


 

Παντελής Σιστάκος
Διακοσμητής - Interior Design - 3D Visualization - Lighting - Landscape Design - Αμύνταιο Φλώρινα

 

Με έδρα τον εμβληματικό τόπο του Αμυνταίου στη Φλώρινα, η επιχείρηση του Παντελή Σιστάκου Διακοσμητή - Designer εκτοξεύει τον κόσμο του Interior Design προς νέα επίπεδα και προσδίδει μια μοναδική πνοή σε κάθε χώρο που αγγίζει. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του design, ο Παντελής Σιστάκος και η ομάδα του συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με τις δημιουργίες τους που αποπνέουν καινοτομία, λειτουργικότητα και αισθητική.

Η ποικιλία των τομέων στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι εντυπωσιακή. Από το Interior Design και την 3D Visualization μέχρι το Lighting και το Landscape Design, κάθε τομή αποτελεί πλούτο γνώσεων και δεξιοτήτων που συνδυάζονται για τη δημιουργία ενός απόλυτα εναρμονισμένου περιβάλλοντος.

Ο Παντελής Σιστάκος και η ομάδα του αναλαμβάνουν την κατασκευή έργων ανάμεσα σε μικρές και μεγάλες κλίμακες, εκτελώντας προκλήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Κάθε project είναι μια αναπτυσσόμενη ιστορία, όπου το όραμα του πελάτη και η λειτουργικότητα του χώρου συνυπάρχουν με το ξεχωριστό design.

Η συνεργασία της εταιρείας με αρχιτέκτονες και μηχανικούς αποτελεί το κλειδί για την υλοποίηση των μεγάλων σχεδίων. Επίσης, η πολυετής μελετητική και κατασκευαστική εμπειρία της ομάδας ενισχύει την αξιοπιστία και την εγγύηση της επιτυχημένης υλοποίησης των έργων.

Στην καρδιά της δράσης τους, υπάρχει ένας κοινός στόχος και πάθος για δημιουργία. Οι άνθρωποι της εταιρείας είναι αφοσιωμένοι στο να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε έργο που αναλαμβάνουν. Από την αρχική ιδέα μέχρι την τελική υλοποίηση, η ομάδα εργάζεται με προσήλωση και φροντίδα για να πραγματοποιήσει το όραμα και τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Η φιλοσοφία της εταιρείας αγκαλιάζει το design ως μια ζωτική φόρμα έκφρασης. Είναι η απεικόνιση της πάθους για την αισθητική, τη λειτουργικότητα και τη δημιουργικότητα. Κάθε έργο του Παντελή Σιστάκου Interior Design + Construction είναι μια μοναδική ιστορία που αναδεικνύει την ανθρώπινη ικανότητα να μετατρέπει τον χώρο σε κάτι μοναδικό, εξαιρετικό και αξέχαστο.